top of page

Juzika recenze - Sérum proti akné od našich zákazníků

Aktualizováno: 4. 8.

Juzika je přírodní kosmetika z České republiky, která využívá patentované rostlinné extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit výsledky od našich zákazníků, kteří používali naše Sérum proti akné.


Sérum proti akné od Juziky

Písemné recenze kosmetiky na akné Juzika

Jana C. - "Zanícená místa se zmenšila. 10/10."

“Efekt séra jsem pozorovala cca po 4 dnech nanášení 2x denně. Zanícená místa se zmenšila, otok zmizel a to ve velmi krátkém čase. Zabírá i na akné, které je na obličeji konstantně (u mě hlavně líce, lícní kosti, spánky), nejen na občasně vytvořené pupínky. Produkt se dobře nanáší, stačí malé množství. Rychle se vstřebává a zasychá (po par sekundách už nevím, že ho mám na obličeji), zároveň ráno při mytí obličeje cítím, že tam nějaký film smývám (což hodnotím jako pozitivum, protože ostatní přípravky se mají tendenci stírat o polštář, nebo při jakémkoliv dotyku). Gelová konzistence, přirozená barva, bez zápachu nebo vůně. 10/10 ”


Karolína Š. - Produktu jsem moc nedávala naději, ale překvapil mě."

“Dobrý den, posílám slíbenou recenzi. Produktu jsem moc upřímně nedávala naději, jelikož ostatní produkty, které jsem zkoušela nefungovaly. Tenhle mě ale překvapil, je příjemný na pleti - nemám pocit stahování pleti po zaschnutí. Produkt má konzistenci tak akorát, krásně se po chvíli vstřebá do pleti. Po pár dnech jsem viděla zlepšení, takže jsem mile překvapená a doufám, že si ho budu moct brzy někde pořídit. Dekuju!”


Kateřina M. - "Povedená kombinace látek! 5/5."

“Pěkný den, zde posílám hodnocení séra. Mazala jsem na bradu a tváře. Sérum má alespoň pro mě velice příjemnou konzistenci a velice dobře se na kůži vstřebává. Zároveň kůži nedusí, a po chvilce je možné v pořádku nanést pleťový krém. Nepozorovala jsem žádnou vyrážku ani nepříjemné svědění, ani žádné pnutí na kůži. Teď mohu konstatovat, že další akné se nevytvořilo. Pomalinku dochází k regeneraci starého akné. Co je mi velice příjemné, je, že se zatáhly póry v dotčených oblastech. Hodnotím 5 z 5 a ráda bych si další přiobjednala. Povedená kombinace látek!”


Nikola H. - "Je to kouzelné sérum."

"Dobrý den s vašim sérem jsem maximálně spokojená. Kolikrát za tu dobu se mi udělal začínající pupínek na obličeji, tak po namazání opravdu malého množství ihned do rána zmizel a měla jsem klid. Jsem moc ráda, že jste mi ho poslal. A stále ho ještě mám. Stačí opravdu malinko. Je to kouzelné sérum."


Naše recenze kosmetiky na akné Juzika jsou ověřené. Naše klienty či testující jsme oslovili, aby nám zaslali své hodnocení.


Juzika Sérum proti akné


Kupte SOS bylinné přírodní Sérum proti akné s Acnilys® a Diam Oléoactif® pro rychlejší zacelení akné pupínků.



Naše inovativní Sérum proti akné je vyvinuto a vyrobeno v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, funguje a může být k Vám odesláno do 24 h.

38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page