top of page

"Co mi konečně pomohlo na akné." - Juzika recenze

Aktualizováno: 4. 8.

Juzika je česká kosmetika, která využívá rostlinné patentované extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit výsledky testování z naší spolupráce s @vedu_clothing, která radí na svých sociálních sítích, jak upcyklovat, opravovat, šít nebo se oblékat pomalu.


Příběh @vedu_clothing a její výsledky testování a recenze kosmetiky na akné Juzika

"Je mi 19 a akné mě trápí už roky. Před dvěma lety jsem začala používat více chemickou kosmetiku a vše se hodně zhoršilo. Všichni říkali, že se pleť musí nejprve zhoršit, aby se zlepšila a já jsem pořád věřila, že za chvíli nastane fáze zlepšení. Bohužel moje pleť na chemii nebyla vůbec zvyklá, aktivní látky byly moc silné a já vše překombinovala. Pleť jsem v tu dobu měla rudou a plnou boláků. V tu dobu vypadala moje pleť takto: červenec 2021 vs září 2021 - zhoršení jen díky příliš agresivní kosmetice.


Fotky z minulosti naší zákaznice

Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, že svou pleť příliš namáhám a, že zlepšení se asi nedostaví. Potom jsem tedy začala používat méně agresivní kosmetiku, ale po měsících jsem neviděla žádné výsledky (a to se mělo, co zlepšovat). Samozřejmě jsem řešila (a řeším) problém i zevnitř. Jím zdravě, mám pravidelný spánek, omezuju stres atd.

Po tomto mém boji s kosmetikou, která mi pleť jen zhoršovala se objevila Juzika a já mám konečně pocit, že se mi s každým nanesením séra a krému pleť zlepšuje. Tohle jsou moje výsledky po 12 týdnech používání: Duben 2023 (před Juzikou) vs začátek července 2023 (po Juzice).


Fotky naší zákaznice před a po používání kosmetiky na akné Juzika

Jako největší výhodu kosmetiky Juzika vidím to, že nemá žádné vedlejší účinky a zároveň efektivně bojuje s akné.

Myslela jsem, že přírodní kosmetika nemůže zacelit moje jizvy a zastavit tvoření boláků... A přesně to se mi s Juzikou stalo.

Pleť mám mnohem více hladkou a jizvy jsou opravdu menší. Taky je pleť méně červená a mám méně podkožních pupínků.

Kdyby mi z Juziky nenapsali, že můžu jejich produkty vyzkoušet, asi bych je nikdy nevyzkoušela, protože jsou cenově mimo můj studentský rozpočet... Po vyzkoušení Juziky bych si ale jejich kosmetiku sama koupila, protože mi po letech opravdu něco pomáhá."


Produkty Juzika začaly účinně pomáhat s akné

@vedu_clothing testovala oba naše produkty (Krém a Sérum proti akné) po dobu 12 týdnů. Po této době je viditelné snížení zarudnutí a počtu akné pupínků.


Naše spokojená zákaznice s produkty Juzika

Jak a proč používat set Akné duo od Juziky?

Podívejte se na ranní rutinu @vedu_clothing s Juzikou. Je to velmi jednoduché.



Akné duo od Juziky - To je řešení pro vaše akné


Kupte set Akné duo s přírodními patentovanými složkami. Krém a Sérum proti akné synergicky pomáhají rychleji zacelit akné pupínky, snížit podráždění a předcházet tvorbě novým pupínkům.




Naše inovativní produkty jsou vyvinuty a vyrobeny v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, fungují a mohou být k Vám odeslány do 24 h. Naše recenze kosmetiky na akné Juzika je sponzorovaná. Zákaznice dostala produkty zdarma a poté nám zaslala svoji recenzi.

386 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page