top of page

"Jsem mile překvapena." - Juzika recenze

Aktualizováno: 4. 8.

Juzika je česká kosmetika, která využívá rostlinné patentované extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit výsledky testování jedné z našich zákaznic.


Produkty Juzika začaly účinně působit

Klientka testovala oba produkty (Krém a Sérum proti akné) po dobu méně než měsíc. Po této době je viditelné snížení zarudnutí a počtu akné pupínků. Vytvořené akné pupínky před zahájením testování se hezky zacelily.


Vlevo je fotka před používáním setu, vpravo po

Fotky před a po používání kosmetiky na akné Juzika

Naše klientka - recenze kosmetiky na akné Juzika

Naše recenze kosmetiky na akné Juzika je ověřená. Naši klientku jsme oslovili, aby nám zaslala svou recenzi.


"Dobrý den🧚‍♂️, Juziku tedy používám skoro měsíc a jsem z toho mile překvapena. Akné mi to určitě zlepšilo a i mi dokonce přišlo, že sem ho skoro neměla ani při menstruaci, kdy mám akné horší , se to taky jen lepšilo.

Oba produkty jsou jemné, nelepivé a příjemné. Taky je skvělé, že jsou bez parfemace. Nepomáhalo mi to ale jen s akné, ale i s mastnotou pleti. Mám akné mastnou pleť, ale zároveň citlivou, takže za mě super! Moc děkuju."


Juzika Akné duo


Kupte set Akné duo s přírodními patentovanými složkami. Krém a Sérum proti akné synergicky pomáhají rychleji zacelit akné pupínky, snížit podráždění a předcházet tvorbě novým pupínkům.



Naše inovativní produkty jsou vyvinuty a vyrobeny v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, fungují a mohou být k Vám odeslány do 24 h.

55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page