top of page

Juzika recenze - Akné duo od našich zákazníků

Aktualizováno: 4. 8.

Juzika je přírodní kosmetika z České republiky, která využívá patentované rostlinné extrakty v boji proti akné. V tomto článku vám chceme představit psané výsledky od lidí, co používali náš set Akné duo na své pleti.


set Akné duo od Juziky

Písemné recenze kosmetiky na akné Juzika

Veronika N. - "Oba produkty mi zachránily pleť."

Kombo Sérum proti akné a Krém proti akné používám už cca 3 měsíce a musím říct, že mi oba produkty zachránily pleť. Vyhovuje mi gelová konzistence obou produktů, hezky se to vpije do pleti a nezanechává lepivý pocit. Zároveň se mi i líbí balení produktů, mám ráda pumpičky na krémech či sérech. Kosmetika mi vyhovuje a budu objednávat i nadále. :)

Veronika J. - "Konečně něco co na mou pleť zafungovalo."

Lehký, bezbarvý a neparfémovaný Juzika Anti-Akné KRÉM je podle mě super věc! Dobře se nanáší, pleť nemastí a trochu ji sjednocuje. Rychle se vstřebává a make-up na něm vydrží po celý den. Mně stačilo pár použití a přestali se mi tvořit pupínky. Používám ho jako podklad pod make-up a jako prevenci proti akné každé ráno. V případě, že se mi pupínek změnou hormonů někde přeci jen začne tvořit, použiji Juzika Anti-Akné SÉRUM, které nanesu na noc, přímo na začínající pupínek a většinou do rána pupínek zmizí (přestane se tvořit) nebo se velmi rychle zahojí. Tento produkt mohu opravdu doporučit, konečně něco co na mou pleť zafungovalo.


Markétka M. - "Výborné produkty."

barva - prima

konzistence - akorát lehká

mastnost - není

vůně - příjemná

pocit na pleti - rychle se vcucne

složení - neposoudím

kompatibilní s make-upem - ano

anti-akné efekt - jsem pocítila a je viditelný :) Jitka L. - "Velmi pomáhají s pletí." Jsem nadmíru spokojená, oba produkty krásně voní a na pleti nejsou po nanášení vůbec cítit. Poslušně je aplikuji ráno i večer a opravdu mi velmi pomáhají s pletí. Moc gratuluji a přeji hodně úspěchu. :)

Kristýna H. - "Už teď je vidět rozdíl." Produkty mi moc vyhovují, jsem moc spokojená a určitě si budu objednávat další. Už teď je vidět rozdíl (autor článku doplnil - přibližně po 3 týdnech používání).

Naše recenze kosmetiky na akné Juzika jsou ověřené. Naše klienty či testující jsme oslovili, aby nám zaslali svá hodnocení.

Juzika Akné duo


Kupte set Akné duo s přírodními patentovanými složkami. Krém a Sérum proti akné synergicky pomáhají rychleji zacelit akné pupínky, snížit podráždění a předcházet tvorbě novým pupínkům.




Naše inovativní produkty jsou vyvinuty a vyrobeny v České republice, bez podezřelých nebezpečných látek, nekomedogenní, přírodní, fungují a mohou být k Vám odeslány do 24 h.

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page